Åbent hus

Åbent hus – julehygge og glade kunder i butikken. På kaffebakken er brunkagerne som farmor har bagt et stort hit. Dejligt hun gav sig tid til at bage en dåse brunkager til åbent hus 25. og 26. nov. og adventsåbent hos ingridmarie den 2. og 3, 9. og 10 december.
Vores farmor (Inger) er ellers en meget travl dame på 86 år med mange gøremål. Med 5 børn, 5 svigerbørn, 13 børnebørn og 12 oldebørn er der altid nok at se til med fødselsdage, dåb, bryllupsdage og følge med i hvem der nu er ude at rejse, og hvor i verden de befinder sig. Og hun bliver meget glad når vi mailer billeder og sender en hilsen ude fra den store verden.
Ud over familien tager hun del i Aktive ældre i Årup, går til gymnastik og hjælper sine naboer med at hente medicin osv. Se, det er en forbilledlig alderdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *